Alle er velkomne til å besøke oss i verkstedutsalget vårt på Byåsen. Adressen er Kaptein Roosens vei 22b, 7020 Trondheim – rett nedenfor Theisendammen. Her får vi etter hvert et litt bredere sortiment enn vi hadde plass til i lokalet vi hadde på Trondheim Torg. 

Verkstedutsalget er for tiden åpent hver dag fra kl 14 – 17. I tillegg til ordinær åpningstid så har vi alltid åpent etter avtale. Alle henvendelser bes rettet til solveig@elinaune.no. 

Få er klar over at vi har produsert mye av Trønderkeramikken her de siste 30 årene. I verkstedet har vi alltid et stort utvalg av både tradisjonsrik Trønderkeramikk og annen keramikk som de populære garnbollene og bymotivene våre. Her tar vi også imot bestillinger på for eksempel serviser og innskrift på keramikken.

Det er bare å stikke innom og ta en kikk. Det er fri parkering for besøkende i oppkjørselen. I verkstedet er det ofte mye på gang, så som dreiing, avskraping, dekorering og ovnsinnsettinger og også bilder og annen informasjon om denne gamle keramikk-tradisjonen. 

Det er også mulig å komme innom for å forhøre seg om keramikkursene vi tilbyr. I verkstedet kan vi gi fyldigere kursbeskrivelser og anbefalinger. Vi viser også gjerne frem hvordan kursene og åpent verksted foregår. Vi har dreieskiver, store arbeidsbord og et stort utvalg farger og annet utstyr til dekorering som inspirerer til kreativ utfoldelse. Alle interesserte ønskes velkommen! 

For de som ikke har anledning til å besøke oss så tilbyr vi gratis hjemlevering innenbys og sender over hele landet. Det er bare å ta kontakt på solveig@elinaune.no. Hele sortimentet sees i galleriene  her på hjemmesiden, og i  nettbutikken.