Dreiing og dekorering Sommerkurs

DREIING OG DEKORERING Sommerkurs! 😊

Mandag 11.7 – fredag 15.7, klokken 12-16 hver dag.

Sommeren er til for å nytes, og vi tilbyr i sommerferien et utvidet kurs i dreiing og dekorering.

Verkstedet vårt ligger like nedenfor Theisendammen, så hva med å gjøre som vi bruker, sitte i dyp konsentrasjon og mestre leiren i noen timer for så å søke ro og inspirasjon med en tur rundt Theisendammen etterpå? Så klar til dyst neste dag. 🥰

På kurset får dere innføring i sentrering av leireklumpen, så lærer dere å løfte leiren og hvordan dere skal gå frem for å forme den til for eksempel små skåler, kopper, telysbolle, vase og mugge. Dere lærer også avdreining, dvs å trimme fot på de dreide tingene som dere ønsker å ferdigstille, samt å lage hanker.

Vi jobber med begitninger, dvs flytende farget leire som vi påfører tingene før dekorering. Så dekorerer dere etter eget hjerte! Dere lærer sgrafito, dvs innrissingsteknikker, dere risser ut ifra eget mønster, maler, striper, påfører personlig tekst, dekorerer med hjerter eller hva dere måtte ønske. Vi veileder selvsagt på teknikk underveis og har også mange dekoreringsforslag om du er usikker!

Kurset er egnet både for begynnere og viderekomne, vi gir individuell veiledning etter hver deltagers utgangspunkt. Med maks 4 deltagere blir det god tid til individuell veiledning.

Kurspris på 3500 for sommerkurset. inkluderer alle materialer og ovnsbrenninger.

Se kursbeskrivelser på http://aunepottemakeri.no/keramikkurs og ta gjerne kontakt på epost solveig@elinaune.no for mer info eller påmelding.

Kurset holdes på det store verkstedet vårt på nedre Byåsen. Gratis parkering.

 

Dato

jul 11 - 15 2022
Expired!

Kostnad

3,500.00

Arrangør

Elin Aune Pottemakeri
E-post
solveig@elinaune.no

Kommentarer er stengt.