Dreiing og dekorering kveldskurs

Kveldskurs keramikk: Dreiing og Dekorering

4 kvelder fra 17-20. Datoer tirsdag 23.1, onsdag 24.1, tirsdag 30.1 og onsdag 31.1. Pris kr 2 500. For henvendelse eller påmelding kontakt solveig@elinaune.no 

 

DREIING OG DEKORERING

Vårt mest populære alt-i-ett grunnkurs i  dreiing og dekorering av keramikk.

Først gir vi en innføring i sentrering av leireklumpen, så hvordan gå frem for å løfte og forme leiren til småskåler, kopper, telysboller og små vaser. 

Så lærer dere avdreining av alle tingene dere ønsker å gjøre ferdig, dvs å lage fot og å forbedre formen, samt eventuelt perforere formen med hulljern eller sette på hanker.

Til slutt så dekorerer dere tingene etter eget hjerte med begitninger, dvs flytende farget leire. Begitninger påføres tingene mens de er lærharde, hvilket gjør det enkelt i etterkant å risse og male dekor for de som ønsker det.

Vi bruker leiren med de aller beste dreie-egenskapene og med maks 4 deltagere blir det god tid til individuell veiledning.

All keramikken på bildene er laget av nybegynnere på dreiing og dekoreingskurs.

Kurspris kr 2 500, inkluderer alle materialer og ovnsbrenninger. Om dere er tre eller fire stykker som vil på kurs sammen, så kan vi avtale egne tidspunkt for kurset om det passer dere bedre. 

Kurset holdes på verkstedet vårt på Byåsen og vi tilbyr gratis parkering. 

Kurset gir deg grunnleggende kunnskaper til å kunne øve selvstendig på teknikkene på åpent verksted. 

Dato

jan 23 - 31 2024
Expired!

Kostnad

2,500.00

Arrangør

Elin Aune Pottemakeri
E-post
solveig@elinaune.no

Kommentarer er stengt.